Brisanje delovnega mesta

Delovno mesto brišemo tako, da najprej v preglednici Delovna mesta označimo izbrani zapis, nato pa kliknemo na gumb- Briši zapis (Delete). Odpre se okno Potrdi.

Z »Da« izbrišemo delovno mesto.

V tem prispevku