Brisanje delovne postaje

Delovne postaje brišemo tako, da najprej v preglednici Delovne postaje označimo izbrani zapis, nato pa kliknemo na gumb- Briši zapis (Delete). Odpre se okno Potrdi.

Z »Da« izbrišemo delovno postajo.

V tem prispevku