Zavihek Javna naročila in drugo

 

·      Odgovorna oseba naročnika – oseba, ki nastopa kot podpisnik v izpisih (Zahtevek za izvedbo javnega naročila, Odločba o imenovanju strokovne komisije …)

·      Dogodek - – izberemo dogodek, na podlagi katerega se bodo dokumenti zapisovali v dogodke strank. Na ta način, lahko potem na stranki dobite zbrane vse dokumente na zavihku Dogodki.

·      Shrani se kopija dokumenta qrd v pdf obliko – zaradi lažje izmenjave podatkov z drugimi strankami, ki ne uporabljajo qrd orodja, lahko programu s potrditvijo tega polja določite, da se vsi qrd izpisi shranijo v obliki pdf.

·      Vrsta dokumenta – dodana je nova funkcionalnost, ki vsem z aktivacijsko kodo za eRegistrator, omogoča izbiro v Nastavitve programa – zavihek Javna naročila in drugo – polje Vrste dokumenta izbiro vrste dokumenta in nato v modulu Javna naročila in drugo shranjevanje dokumentov v eRegistrator po pravilih določenih na izbrani vrsti dokumenta. Več o vrstah dokumenta je zapisano v navodilih za eRegistrator.

·      Cenovno področje – če želite, da vam program predlaga pri vnosu predmetov naročanja ceno artikla izbranega ponudnika, potem tu določite kateri cenik boste uporabljali za javna naročila.

·      Jezikovno področje za tehnične opise – če želite, da vam program pri vnosu predmetov naročanja predlaga specifikacijo artikla, ki jo imate zabeleženo lahko na artiklu pod Opisi – Tehnični opis, potem tu določite, katero jezikovno področje je uporabljeno za te zapise.

 

Natisni