Zavihek Dogodki

Na tem zavihku dobimo informacijo o shranjenih dokumentih, ki so vezani na to javno naročilo. Preglednica se polni avtomatsko, ko se shranjujejo dokumenti na stranke – s tiskanjem določenih izpisov in pripravo določenih dokumentov. Če želite, lahko vnesene dogodke tudi popravljate in brišete  oz. vnašate sami nove dogodke, npr. scan podpisane pogodbe, scan dobavnice…

Pripravljeni izpisi se shranjujejo tudi v Pregled nad dokumenti (iCenter – Moduli – Pregled nad dokumenti) in če je izpolnjena šifra dogodka v nastavitvah programa za javna naročila (PRAC – Nastavitve programa – polje Dogodek), se shranijo tudi v Dogodke strank, ki so oddale ponudbe (Stranke – zavihek Dogodki), če izvajamo postopek Male vrednosti ali odprti postopek, in se na trenutnem javnem naročilu prikazujejo na zavihku Dogodki. Nekateri zapisi, kot so Sklep o začektu postopka javnega naročanja se shranjujejo v dogodke stranke uporabnika.

Če v preglednici označimo en zapis in kliknemo na lupo, se nam prikažejo vsi dokumenti označena stranke za trenutno javno naročilo.

Dvoklik označene vrstice pa odpira dogodek stranke, na katerega lahko vežemo opozarjanje, omogoča pošiljanje dokumenta po e-pošti… Podrobnejša navodila so zapisana v SAOPsf navodilih.

 

Natisni