Tiskanje računov

Na zavihku Tiskanje računov (Alt I) vnašamo podatke, ki želimo da se izpišejo na QRD vzorcih računov/predračunov.

·      Kraj izstavitve – vpišemo želeni kraj za izstavitev računa.

·      Podpisnik – vpišemo npr. ime in priimek osebe podpisnika

·      Tiskanje naslova – izberemo ali se naslov na računu izpisuje levo ali desno.

·      Datoteka logotipa – izberemo datoteko, ki se bo izpisovala kot logotip na računu. V primeru, da se računi tiskajo z enega računalnika je lahko to lokalna mapa, drugače mora biti ustrezno urejena omrežna mapa kjer se bo nahajala datoteka.

·      Datoteka vodnega žiga – izberemo datoteko, ki se bo izpisovala kot vodni žig na računu. V primeru, da se računi tiskajo z enega računalnika je lahko to lokalna mapa, drugače mora biti ustrezno urejena omrežna mapa kjer se bo nahajala datoteka.

·      Datoteka logotipa za podpis in žig – izberemo datoteko, ki se bo izpisovala kot podpis oz. podpis in žig na računu. V primeru, da se računi tiskajo z enega računalnika je lahko to lokalna mapa, drugače mora biti ustrezno urejena omrežna mapa kjer se bo nahajala datoteka.

·      Kontakti – Ustrezno vpišemo kontaktne podatke z možnostjo dodatnega oblikovanja teksta. Do dodatnega oblikovanja pridemo prek gumba Uredi zraven vnosnega okna. Podatki se bodo izpisovali v glavi računa.

·      Opis noge – Vpišemo želene podatke o registraciji, osnovnem kapitalu, ipd. Tudi tu je možno dodatno oblikovanje besedila. Do dodatnega oblikovanja pridemo prek gumba Uredi zraven vnosnega okna. Podatki se bodo izpisovali v nogi računa.

 

Natisni