Rekapitulacija po SM, SN ali DN

Nastavitveni podatki za izpis:

Izberi vrsto rekapitulacije – s klikom na puščico  izberemo vrsto rekapitulacije med naslednjimi tremi možnostmi: rekapitulacija po stroškovnih mestih (po SM), rekapitulacija po stroškovnih nosilcih (po SN) ali rekapitulacija po delovnih nalogih (po DN).

Vrste izplačil od - do – program predlaga izpis za vsa izplačila, ki smo jih vnesli v obračun. Sami lahko omejimo izpis.

SM od - do – program predlaga izpis za vsa stroškovna mesta, ki ustrezajo pogoju izpisa. Sami lahko omejimo izpis le na posamezno ali skupino stroškovnih mest. Če šifre ne poznamo, kliknemo na gumb  (Alt+ò) in jo poiščemo ter označimo.

Opis – besedilo, ki ga vnesemo na tem mestu, se izpiše v glavi rekapitulacije.

 

Na vrhu okna so razporejeni gumbi za pregledovanje in tiskanje:   za predogled tiskanja (s klikom na ikono dobimo izpis na ekran v enaki obliki kot se natisne na papir),  za nastavitve tiskalnika in  za pomoč. Vnesene podatke potrdimo s klikom na gumb Tiskaj (Alt+T) oziroma jih prekličemo s klikom na gumb Opusti (Alt+O).

Vnesene podatke potrdimo s klikom na gumb Tiskaj (Alt+T) oziroma jih zavržemo s klikom na gumb Opusti (Alt+O). Na koncu izpisa rekapitulacije po SM, SN ali DN dobimo še zbirno rekapitulacijo.

Natisni